Mathias, Yannick, Dennis, Joyce, Robert & Bassam

Wij zijn een team die met veel enthousiasme dezelfde visie uitdragen.

 

Alles draait om mensen!

 

Ik ben Mathias De Smedt, 35 jaar en heb mijn hele carrière als schilder gewerkt.

In 2007 richtte ik het bedrijf Matcolors op, waar ik allerlei schilder- en decoratiewerken met veel plezier tot een goed einde bracht.

Eén van mijn sterke kanten is mijn oog voor detail en zin voor perfecte afwerking. Daarnaast haal ik ook veel vreugde uit tevreden klanten. Iedereen omschrijft me als een zeer joviaal persoon.

 

In 2018 kreeg ik het aanbod om mee in het verhaal van Rolosan.be te stappen. Rolosan.be staat garant voor klantenservice en kwaliteit. Dit zijn twee zaken die ik zelf heel belangrijk vind.

Door de overname kreeg ik de mogelijkheid om mijn bedrijf verder te zien groeien en me bezig te houden met wat ik echt graag doe: geen administratie meer, maar bezig zijn met schilderen en mensen. 

 

Alles draait om mensen!

Of het nu klanten, werknemers of leveranciers zijn.

 

Vroeger schilderde ik meestal alleen. Vanaf de overname hebben we een tijdje met een IBO contract gewerkt. Nadien bleven we groeien en sinds april 2019 werkt Robert bij ons. Met zijn 38 jaar ervaring, kan hij elk werk aan. Hij is de kalmte zelf en heeft altijd alles onder controle. Robert is onze expert in speciale technieken.

Yannick werkt al sinds juni 2019 bij ons. Meer dan 8 jaar ervaring als schilder en erg leergierig. Hij werkt heel proper en is een echte vakman.

Bassam is een uitstekende schilder die ons team sinds begin oktober versterkt. Zijn vriendelijkheid en kwaliteitsvolle afwerking zorgen ervoor dat het goed klikt met iedereen.

Door de toenemende vraag naar Gyproc- en bezettingswerken, zijn we op zoek gegaan naar een echte specialist. Dennis is ook begin oktober gestart en brengt 17 jaar expertise mee als stukadoor. Zijn werklust en goed humeur zorgen altijd voor een goede sfeer in het team.

Joyce loopt momenteel stage bij ons. Haar oog voor detail maakt haar geknipt om fijnschilder te worden.

De offerte aanvragen stromen binnen waardoor een volgend personeelslid het team snel zal vervoegen.

We werken nu met 3 ploegen waardoor ik meer tijd heb om mijn team te motiveren, de afwerking te controleren en klanten de service te geven die ze verdienen!

 

We willen dan ook erg graag uw vertrouwen om uw project met veel zorg en passie tot een mooi resultaat te brengen.

 

Mathias, Robert, Yannick, Bassam, Dennis, Joyce en ...

 

Verklaring over cookies